Tastings

Onze OPENINGSTIJDEN:…

Brouwerijbezoek / rondleidingen / proeverijen alleen op afspraak

Vrijdag en zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Geopend voor “flessenverkoop-af-brouwerij”

Zondag gesloten

 

Onze LAGERKELDER PROEVERIJEN:…

TASTING AMBRASS BEER
Maak kennis met onze stadsbrouwerij en onze Ambrassbieren van uiteenlopende smaken tijdens een rondleiding in de brouwerij en een proeverij in de lagerkelder met uitleg over bier en bierbrouwen (duur ongeveer 90 minuten).
De proeverij bestaat uit ’n plankje met 4 proefglazen Ambrassbier inclusief uitleg.
Prijs: € 10,50 p.p.
Reserveren verplicht

 

ENJOYING AMBRASS BEER
Maak kennis met onze stadsbrouwerij en onze Ambrassbieren van uiteenlopende smaken tijdens een rondleiding in de brouwerij en een proeverij in de lagerkelder met uitleg over bier en bierbrouwen (duur ongeveer 90 – 120 minuten).
De proeverij bestaat uit ’n plankje met 4 proefglazen Ambrassbier inclusief uitleg en 4 bijpassende kleine hapjes (bv. stukjes worst, kaas, ham geserveerd met bierbostel-brood*, tomaten-tapenade, pesto, mosterd en stroop).
Prijs: € 17,50 p.p.
Reserveren verplicht (minimaal 1 dag van te voren)

 

HIGH BEER – BEER/FOOD PAIRING
Combi van 4 verschillende Ambrassbieren in proefglaasjes met 4 bijpassende kleine gerechten voorafgegaan door een rondleiding in de brouwerij en uitleg over bier en bierbrouwen (duur ongeveer 120 minuten).
Prijs: € 24,50 p.p.
Reserveren verplicht (minimaal 3 dagen van te voren)

 

Brouwerijbezoek en proeverijen kan op afspraak voor groepen van 4 tot 32 personen.

*bierbostel-brood: brood gemaakt met bostel, het achterblijvende moutrestant van het bierbrouwproces, smaakt niet alleen heel erg lekker ambachtelijk, maar is ook nog eens erg gezond vanwege de vele vezels en door het bier ook nog eens langer houdbaar.