Over Ambrass

We zijn geen doorsnee brouwerij. Wij kopiëren niet; we creëren. Yvonne van Breda (eigenaar en gastvrouw) en Max Schreuder (eigenaar en brouwmeester), zijn obsessief over kwaliteit en concentreren zich passioneel op craftbieren die smaakvol, rijk aan karakter, vol met aroma’s en uniek zijn.

Wij brouwen bier voor mensen die open staan voor vernieuwingen en avontuurlijke fijnproevers. Bij Ambrass zijn we altijd op zoek naar grenzen, ook al betekent dat hard werken omdat er weinig tot niets is geautomatiseerd. Want er is niets prachtigers dan uit je dak gaan van het brouwen en delen van craftbier in al zijn verscheidenheid.

Terwijl er op dit moment geen gebrek is aan kwalitatief goed bier voelen wij ons bij Ambrass toch wel speciaal. Wij doen ons best om excellent te zijn en zijn bereid om te stoeien met de regels. Wij experimenteren niet in het wilde weg, maar proberen de regels van het brouwen en de omkaderde bierprofielen op nieuw te rangschikken.

We maken bier dat wij willen drinken. We vinden hier een publiek voor. Ben je met ons? We zijn altijd aan het experimenteren met nieuwe ideeën en nieuwe benaderingen die ons boeien – buiten het gewone. Dat noemen ze in Sittard: Ambrass maken.