Ambrosius Tripel

Ambrosius Tripel is een krachtig meergranen goud blond bier. Vol van smaak, bovengistend met licht zoete tonen. Kloosterbier Hoge gisting Alcoholpercentage : 8% Drinktemperatuur: 8-12°C  

Read More

Winter Warmer

Een warm en donker bier speciaal gebrouwen voor de koude wintermaanden. Door er kruiden en specereien (verse gember, kaneel, kruidnagel en nootmuskaat) tijdens het brouwen aan toe te voegen geeft dit bier zijn speciale aroma af terwijl het zijn bierige karacter heeft behouden.

Read More

SKArtacus

Een bier waar letterlijk muziek in zit. Tijdens het brouwen is dit bier “ingestraald” met SKA-muziek van de band SKArtacus. Het bier is koperkleurig en heeft een moutig karakter met een klein bittertje. Het typische gist zorgt voor fruitige tonen. Met een alcohol percentage van 5% is SKArtacus een echte doordrinker om van te genieten.

Read More

Black Ruby – Espresso Stout

Black Ruby – Espresso Stout is een samenwerking tussen Ambrass bierbrouwerij en Bagels & Beans Sittard. Het bier heeft door het gebruik van echte espressokoffie een heerlijk koffiearoma. Daarnaast heeft het ook tonen van chocolade, drop en geroosterd mout. De singel hop brengt het gehele smaakpalet in de juiste bierbalans.

Read More

Zittesje Sjnaak

Donker blonde ale Hoge gisting Stamwort gehalte : 1055 SG Alcohol : 6% Vol. Kleur : 18 EBC Bitterheid : 27 IBU  

Read More

ASOR Vienna Lager

Dit blonde lagerbier is bijna uitsluitend met viennamout gebrouwen en daardoor mooi zacht en rond van karakter met een verfijnd bittertje met noten van bloemen en vers gemaaid hooi. Door de lange lagering zijn de smaken en aroma’s goed in balans.

Read More